طرز تهیه جوجه با سس بادام زمینی

طرز تهیه جوجه با سس بادام زمینی

طرز تهیه جوجه با سس بادام زمینی

مواد مورد نیاز تهیه جوجه با سس بادام زمینی:

  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 2/1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 4/1 قاشق چایخوری ترخون خشک
  • 4/1 فنجان خردل
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 فنجان بادام زمینی (که به صورت ریز خرد شده)؛ فاقد نمک و روغن
  • 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن گیاهی

آرد، پودر سیر و ترخون را در یک کاسه کوچک، ریخته و خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، خردل و عسل را مخلوط کنید. بادام زمینی ها را نیز در ظرفی دیگر قرار دهید. هر سینه ی مرغ را در مخلوط آرد غوطه ور کرده، سپس آن را به عسل، خردل و نهایتا بادام زمینی، آغشته کنید. کره را در دمای 10 تا 12 اینچ حرارت داده و سپس جوجه را در حرارت متوسط یا پایین تا زمانی که دمای داخل آن به 170 درجه فارنهایت رسیده و رنگ قهوه ای متمایل به طلایی پیدا کند؛ بپزید. (4 الی 5 دقیقه حرارت برای هر طرف آن لازم است.) در نهایت 4 سروینگ از این غذا تهیه می شود.  



عضویت در خبرنامه