مواد لازم: گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ به اندازه یک تخم مرغ و یا گوشت چرخ کرده به اندازه یک قاشق غذاخوری پر، یک چهارم پیاز کوچک، یک قاشق مربا خوری جعفری خرد شده، یک عدد سیب زمینی متوسط، یک عدد هویج متوسط، یک عدد گوجه فرنگی متوسط، یک قاشق مرباخوری آرد برنج یا برنج، یک قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده کمی تفت بدهید سپس حدود دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. سپس هویج و سیب زمینی بسیار خرد شده و برنج را به آن اضافه کنید. نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید. پس از آن که چند جوش زد و به قوام مطلوب رسید، آن را از روی اجاق بردارید. انواع دیگر سوپ ها مانند سوپ رشته فرنگی، بلغور جو یا گندم نیز هستند که در آنها از یک قاشق غذاخوری رشته فرنگی خرد شده یا بلغور جو استفاده می شود. به همه ی سوپ ها می توانید چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه اضافه کنید تا خوشمزه تر شوند.