شما می توانید در خانه ی خود به راحتی کفیر را تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از شروع به تهیه ی کفیر، باید لوازم آشپزی، ظروف و دستهای خود را به خوبی با آب و صابون بشویید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کفیر
- دانه های کفیر
- شیر
- ظرف شیشه ای
- قاشق چوبی
یک قاشق چای خوری دانه کفیر را با یک فنجان شیر در یک ظرف شیشه ای مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و آن را در محلی با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۴۸ ساعت قرار دهید.
در تهیه کفیر به نکات زیر توجه کنید:
- از ظروف فلزی در تهیه ی کفیر استفاده نکنید؛ زیرا ظروف فلزی می توانند سبب از بین بردن خواص دانه های کفیر شوند.
- ظرف شیشه ای محتوی دانه ی کفیر و شیر را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
چگونه از کفیر استفاده کنیم؟
از کفیر تهیه شده، می توان در شیر، ماست، نوشیدنی ها، سوپ و سس های سالاد استفاده کرد.
موارد منع مصرف کفیر
در افراد مبتلا به آلرژی به شیر، مصرف کفیر توصیه نمیگردد.