طرز تهیه کفیر در خانه

طرز تهیه کفیر در خانه

طرز تهیه کفیر در خانه

 شما می توانید در خانه ی خود به راحتی کفیر را تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از شروع به تهیه ی کفیر، باید لوازم آشپزی، ظروف و دست‌های خود را به خوبی با آب و صابون بشویید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کفیر

  • دانه های کفیر
  • شیر
  • ظرف شیشه ای
  • قاشق چوبی

یک قاشق چای خوری دانه کفیر را با یک فنجان شیر در یک ظرف شیشه ای مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و آن را در محلی با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۴۸ ساعت قرار دهید.

در تهیه کفیر به نکات زیر توجه کنید:

  • از ظروف فلزی در تهیه ی کفیر استفاده نکنید؛ زیرا ظروف فلزی می توانند سبب از بین بردن خواص دانه های کفیر شوند.
  • ظرف شیشه ای محتوی دانه ی کفیر و شیر را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید.

چگونه از کفیر استفاده کنیم؟

از کفیر تهیه شده، می توان در شیر، ماست، نوشیدنی ها، سوپ و سس های سالاد استفاده کرد.

موارد منع مصرف کفیر

 در افراد مبتلا به آلرژی به شیر، مصرف کفیر توصیه نمی‌گردد.



عضویت در خبرنامه