استفاده از سبزیجات در دسر

استفاده از سبزیجات در دسر

استفاده از سبزیجات در دسر

با کمی خلاقیت می توانید سبزیجات را در هر وعده ی غذایی، حتی در دسرها، جای دهید!

هویج، کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین از منابع غنی بتاکاروتن و اجزاء عالی در تهیه دسر هستند که می توان پودینگ هایی را به وسیله آن ها تهیه نمود. می توانید از ذرت و کدو سبز در تهیه نان های شیرین، توفو (پنیر سویا) در چیز کیک و دسرهای یخ زده، ریواس در پای و حتی خیار در تهیه دسر میوه یخ زده که بسیار نیرو بخش است؛ استفاده کنید.

برای استفاده از سبزیجات در منوی دسر خود، می توانید موارد زیر را به کار ببرید:

  • اسموتی کدو حلوایی را تهیه کنید. کدو حلوایی بخار پز، شیر فاقد چربی، ماست یخ زده، کمی دارچین را به وسیله مخلوط کن، مخلوط کرده و اسموتی را تهیه کنید.
  • از آب هویج به عنوان مایع در محصولات پخته شده استفاده نمایید. استفاده از آن طعمی متفاوت از طعم هویج را ایجاد می کند.
مقالات مرتبط


رژیم غذایی فاقد گلوتن

رژیم غذایی فاقد گلوتن، عمدتا در افراد مبتلا به بیماری سلیاک و مبتلایان به عدم تحمل گلوتن به کار می ر ... بیشتر بدانیم
علائم کمبود ید

ید، ماده ای معدنی است که برای حفظ سلامت بدن ضروری می باشد و باید در رژیم های غذایی جای گیرد. اما به ... بیشتر بدانیم
خوراکی های موثر در تقویت حافظه در روزهای باقی مانده به کنکور

همان طور که می دانید عوامل زیادی در تقویت و بهبود حافظه موثر اند. بی خوابی و بد خوابی، نگرانی و اضطر ... بیشتر بدانیم
نظرات کاربران
  • نظری ثبت نشده است

ارسال نظر


عضویت در خبرنامه