روش های سالم طبخ غذا

روش های سالم طبخ غذا

روش های سالم طبخ غذا

هوشمندانه آشپزی کنید (روش های سالم طبخ غذا)

آیا سعی دارید که از چربی کمتری در آشپزی استفاده کنید؟ از تکنیک های زیر برای رسیدن به این هدف، استفاده کنید.

  • غذای خود را در مایعات، با حرارت پایین و ظرفی با درب محکم، به آرامی بپزید.
  • غذا را با حرارت مستقیم یا بر روی ذغال داغ، کبابی یا گریل کنید.
  • از ماکروویو، استفاده کرده و هیچ چربی به غذا اضافه نکنید.
  • بدون استفاده از فویل، غذا را با حرارت خشک (انتقال حرارت بدون وجود آب به مواد غذایی) در فر، کبابی کنید.
  • غذا را به آهستگی در مایع، جوشانده و آبپز کنید.
  • غذا را بخارپز کنید. (البته نه در آب جوش)

همانطور که می دانید، سرخ کردن، به ویژه سرخ کردن عمیق، یکی از پرچرب ترین روش های آشپزی است!

در صورتی که عجله دارید؛ مواد غذایی را در حرارت بالا و مقدار کمی چربی، هم زده و به سرعت سرخ کنید (روش استیرفرای).

امشب برای پخت و پز، تکنیک هایی که چربی کمتری استفاده می کنند را به کار ببرید.

 

مقالات مرتبط


رژیم غذایی فاقد گلوتن

رژیم غذایی فاقد گلوتن، عمدتا در افراد مبتلا به بیماری سلیاک و مبتلایان به عدم تحمل گلوتن به کار می ر ... بیشتر بدانیم
اشتهای کاذب و راه های رفع آن

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در بسیاری از ساعات روز احساس گرسنگی کرده و میل به خوردن تنقلات داش ... بیشتر بدانیم
تاثیر رژیم کتوژنیک بر بیماری ام اس

بیماری ام اس یا مالتیپل اسکلروزیس بیماری است که سیستم اعصاب مرکزی را تحت تاثیر قرار می دهد؛ برخی از ... بیشتر بدانیم
نظرات کاربران
  • نظری ثبت نشده است

ارسال نظر


عضویت در خبرنامه