روش های سالم طبخ غذا

روش های سالم طبخ غذا

روش های سالم طبخ غذا

هوشمندانه آشپزی کنید (روش های سالم طبخ غذا)

آیا سعی دارید که از چربی کمتری در آشپزی استفاده کنید؟ از تکنیک های زیر برای رسیدن به این هدف، استفاده کنید.

  • غذای خود را در مایعات، با حرارت پایین و ظرفی با درب محکم، به آرامی بپزید.
  • غذا را با حرارت مستقیم یا بر روی ذغال داغ، کبابی یا گریل کنید.
  • از ماکروویو، استفاده کرده و هیچ چربی به غذا اضافه نکنید.
  • بدون استفاده از فویل، غذا را با حرارت خشک (انتقال حرارت بدون وجود آب به مواد غذایی) در فر، کبابی کنید.
  • غذا را به آهستگی در مایع، جوشانده و آبپز کنید.
  • غذا را بخارپز کنید. (البته نه در آب جوش)

همانطور که می دانید، سرخ کردن، به ویژه سرخ کردن عمیق، یکی از پرچرب ترین روش های آشپزی است!

در صورتی که عجله دارید؛ مواد غذایی را در حرارت بالا و مقدار کمی چربی، هم زده و به سرعت سرخ کنید (روش استیرفرای).

امشب برای پخت و پز، تکنیک هایی که چربی کمتری استفاده می کنند را به کار ببرید.

 

مقالات مرتبط


علائم کمبود ید

ید، ماده ای معدنی است که برای حفظ سلامت بدن ضروری می باشد و باید در رژیم های غذایی جای گیرد. اما به ... بیشتر بدانیم
رژیم غذایی دوپامین

دوپامین یکی از شاخص ترین ها و مهم ترین انتقال دهنده های عصبی در مغز انسان است و وظیفه آن انتقال محرک ... بیشتر بدانیم
رژیم‌های لاغری، بایدها و نبایدها

در علم تغذیه مجموعه غذای مصرفی هر فرد به عنوان رژیم غذایی شناخته می‌شود. میزان مواد مغذی دریافتی لاز ... بیشتر بدانیم
نظرات کاربران
  • نظری ثبت نشده است

ارسال نظر


عضویت در خبرنامه