هوشمندانه آشپزی کنید (روش های سالم طبخ غذا)
آیا سعی دارید که از چربی کمتری در آشپزی استفاده کنید؟ از تکنیک های زیر برای رسیدن به این هدف، استفاده کنید.
- غذای خود را در مایعات، با حرارت پایین و ظرفی با درب محکم، به آرامی بپزید.
- غذا را با حرارت مستقیم یا بر روی ذغال داغ، کبابی یا گریل کنید.
- از ماکروویو، استفاده کرده و هیچ چربی به غذا اضافه نکنید.
- بدون استفاده از فویل، غذا را با حرارت خشک (انتقال حرارت بدون وجود آب به مواد غذایی) در فر، کبابی کنید.
- غذا را به آهستگی در مایع، جوشانده و آبپز کنید.
- غذا را بخارپز کنید. (البته نه در آب جوش)
همانطور که می دانید، سرخ کردن، به ویژه سرخ کردن عمیق، یکی از پرچرب ترین روش های آشپزی است!
در صورتی که عجله دارید؛ مواد غذایی را در حرارت بالا و مقدار کمی چربی، هم زده و به سرعت سرخ کنید (روش استیرفرای).
امشب برای پخت و پز، تکنیک هایی که چربی کمتری استفاده می کنند را به کار ببرید.