استفاده از سبزیجات در دسر

استفاده از سبزیجات در دسر

استفاده از سبزیجات در دسر

با کمی خلاقیت می توانید سبزیجات را در هر وعده ی غذایی، حتی در دسرها، جای دهید!

هویج، کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین از منابع غنی بتاکاروتن و اجزاء عالی در تهیه دسر هستند که می توان پودینگ هایی را به وسیله آن ها تهیه نمود. می توانید از ذرت و کدو سبز در تهیه نان های شیرین، توفو (پنیر سویا) در چیز کیک و دسرهای یخ زده، ریواس در پای و حتی خیار در تهیه دسر میوه یخ زده که بسیار نیرو بخش است؛ استفاده کنید.

برای استفاده از سبزیجات در منوی دسر خود، می توانید موارد زیر را به کار ببرید:

  • اسموتی کدو حلوایی را تهیه کنید. کدو حلوایی بخار پز، شیر فاقد چربی، ماست یخ زده، کمی دارچین را به وسیله مخلوط کن، مخلوط کرده و اسموتی را تهیه کنید.
  • از آب هویج به عنوان مایع در محصولات پخته شده استفاده نمایید. استفاده از آن طعمی متفاوت از طعم هویج را ایجاد می کند.
مقالات مرتبط


تاثیر شیر دهی بر کاهش وزن

شیردهی علاوه بر اثرات مفید خود در سلامت نوزاد، سبب کاهش وزن مادر و لاغری نیز می گردد. مادر در دوران ... بیشتر بدانیم
انواع دمنوش برای روزه داران در ماه رمضان

از آنجا که در ماه مبارک رمضان به سر می بریم و اوقات زیادی را بدون غذا و به ویژه نوشیدن مایعات می گذر ... بیشتر بدانیم
نظرات کاربران
  • نظری ثبت نشده است

ارسال نظر


عضویت در خبرنامه