مصرف سیر و پیاز

مصرف سیر و پیاز

مصرف سیر و پیاز

توصیه هایی جالب برای مصرف سیر و پیاز

پیاز ترد و آبدار، حبه های سیر سفت و نرم، تره فرنگی بلند و ریشه دار، موادی خوشمزه و مفید برای قلب هستند که می توانند با بوی بد دهان همراه باشند.

آنچه که خانواده پیاز (پیاز، سیر، تره فرنگی، پیازچه، تره) را بسیار خوشمزه و مقوی می کند، گروه های آلیل سولفید موجود در آن است که گونه ای از مواد مغذی گیاهی می باشد. طبق پژوهش های کنونی، این ترکیبات آروماتیک به کاهش سطح LDL (کلسترول بد)، کنترل فشار خون، پیشگیری از ایجاد لخته در عروق خونی، عملکرد آنتی اکسیدانی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان و احتمالا تقویت ایمنی، کمک می کنند.

توصیه: برای بهره گیری از خواص مفید، تنها مصرف پودر سیر، ادویه سیر و پیاز، روغن سیر یا قرص سیر کافی نیست؛ بلکه باید خود پیاز و سیر را نیز مصرف نمایید. برای برای بروز تاثیرات مثبت چشمگیر، باید حداقل روزی یک حبه سیر را مصرف کنید.

اگر بو و طعم این مواد غذایی تند برای شما آزار دهنده است؛ می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

  • زدودن بو: پس از تماس با این مواد، برای از بین بردن بو، دستان خود را به وسیله نمک یا آب لیمو، پاک کنید.
  • مانع ریزش اشک های خود شوید: پیازها را قبل از برش در محل خنک قرار دهید.
  • عطر و طعم را کاهش دهید. در هنگام پخت پیاز، ابتدا آب جوش و سپس آب سرد را بر روی پیازهای خام ریخته و به آرامی بپزید.
  • از بین بردن بوی بد دهان: برای از بین بردن بوی آزار دهنده، کمی جعفری را میل نموده یا چای زنجبیل یا نعناع را بنوشید.
نظرات کاربران
  • نظری ثبت نشده است

ارسال نظر


عضویت در خبرنامه