آیا نیازمند اطلاعات تغذیه ای به روز هستید؟ شما تنها چند کلیک، با توصیه های تغذیه ای الکترونیک فاصله دارید. زمانی که موتورهای جستجو، فهرستی از سایت های معتبر و کمتر معتبر را در کنار یکدیگر نمایش می دهند؛ چگونه یک سایت قابل اعتماد را تشخیص می دهید؟
آگاه بودن در زمینه رسانه ها، تنها به مجلات، روزنامه ها، تلوزیون، رادیو و کتاب ها محدود نمی شود؛ در مواجهه با هر نوع منبع اطلاعاتی، در رابطه با صحت مطالب آن تردید کرده و به سادگی آن را نپذیرید.
برای بررسی توصیه های تغذیه ای موجود در فضای مجازی، نکات زیر را مد نظر قرار دهید:
- اسپانسر وبسایت و سایت های لینک دهی شده در آن را بررسی کنید. پسوند مندرج در آدرس سایت، سرنخی برای شناسایی منبع آن است: پسوند های org (نمایانگر انجمن ها)، edu (نمایانگر موسسات آموزشی)، gov (نمایانگر بخش دولتی)، com (نمایانگر بخش بازرگانی) از جمله پسوندهای به کار رفته می باشند. وبسایت ها برای معتبر به نظر رسیدن، ممکن است از لینک دهی به سایت های تخصصی استفاده کنند. سایت های بازرگانی (با پسوند com)، بنابر مسائل بازاریابی خود، ممکن است اطلاعات معتبری را در جهت آگاه سازی کاربران ارائه کرده یا بالعکس، چنین نکنند.
- بروزرسانی های سایت را مورد بررسی قرار دهید. سایت های قابل اطمینان، غالبا مطالب خود را به روز می کنند. (البته سایت های کمتر قابل اطمینان نیز ممکن است اینگونه عمل کنند)
- رتبه بندی سایت مورد نظر خود را جستجو کنید.
- از یک متخصص نظر بخواهید. یک متخصص تغذیه، می تواند یک نگرش علمی را به شما ارائه دهد.
- هدف اصلی وبسایت را بررسی کنید. آیا هدف اصلی وبسایت آموزش است یا اساسا تبلیغات؟!